Coronamaatregelen

Om het schieten voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, hebben we een aantal regels ingesteld. Hieronder lees je alle actuele coronaregels die in en om het verenigingsgebouw gelden.

Afstand

Behoud altijd minimaal 1,5 meter afstand tot anderen. Dit geldt ook als je een mondkapje op hebt of al gevaccineerd bent!

Reserveren

Zorg ervoor dat we weten dat je komt! Via de pagina Baan Reserveren kan je supersnel een uur op de baan boeken! Klik op de knop hieronder om dat te doen.

Desinfecteren

Desinfecteer je handen bij aankomst en vertrek, ook als je je handen al hebt gewassen.

Volg de aangegeven routes

Verdwalen in het gebouw lukt niet meer: volg altijd de aangegeven richting, om het binnenverkeer geregeld te houden.

Poetsen

Ontsmet na gebruik de knoppen en andere oppervlakten die je aangeraakt hebt. Maak je gebruik van een verenigingswapen, dan maak je dit ook schoon.